Domingo, 20/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Merri gjërat më të çmuara dhe ik…!!!

Merri gjërat më të çmuara dhe ik…!!!

naten

Merri gjërat më të çmuara dhe ik…!!!

Pas një mosmarrëveshje mes bashkëshortëve, burri i thotë gruas:

“Merri gjërat më të çmuara dhe ik në shtëpinë e prindërve të tu.”

Në mbrëmje bashkëshortja mori ca supstanca anastezike, e futi burrin në gjumë të thellë dhe e morri në shtëpinë e saj.

Të nesërmën posa u zgjua bashkëshorti u hutua nga ajo se ku gjendet, pyeti bashkëshorten vallë kush më solli mua këtu, ç’është puna ime?

Bashkëshortja ju përgjigjë:

I dashuri im, ske përse të habitesh unë të solla këtu,
a nuk më the vetë:

“Merri gjërat më të çmuara dhe ik në shtëpinë e prindërve të tu.”

I dashurri im, ti je gjëja më e çmuar që posedoj unë…!

All-llahu na mundesoftë te jemi të çmuar tek gratë tona. Amin…

(Visited 83 times, 1 visits today)
Top