Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Merre një hap shtesë – Rishiko mënyrën si cëndron ulur !

Merre një hap shtesë – Rishiko mënyrën si cëndron ulur !

Cëndrimi ulur shtohet vazhdimishtë pa marrë parasysh nëse është në tavoline apo në automjet.

Cëndrimi në një pozitë 135 °(shkallë) jep më pak sforcim në shpindë se sa cëndrimi kërrysur apo drejtë.

Cëndrimi drejtë në karrike është e dëmshme për shpindë.
Në vend të kësaj ju duhet të qëndroni pjerrët në karrike në një kënd prej 135 ° (shkallë).

Përktheu dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak, Preshevë.

– SHPERNDAJE –

(Visited 63 times, 1 visits today)
Top