Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH

MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH

12510393_1676480755955189_7481643177781171717_n

MERR MËSIME NGA AJO QË E SHEH

Mësoje nga malet qëndrueshmërinë mbi vlerat dhe moralin.

Mësoje nga deti thjeshtësinë karshi atij që është më i dobët.

Mësoje nga dita qartësinë dhe çiltërsinë.

Mësoje nga nata qetësinë dhe rehatinë.

Mësoje nga lulet bukurinë e shpirtit.

Mësoje nga kozmosi precizitetin dhe përsosmërinë.

I lartësuar është Allahu që na e përsosi këtë kozmos dhe na urdhëroi të meditojmë që ta mësojmë madhështinë e Tij!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 96 times, 1 visits today)
Top