Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Merr mësim nga gabimet!

Merr mësim nga gabimet!

stresi

Merr mësim nga gabimet!
Mos iu robëro askujt!
Të menduarit shton disponimin!
Nxirri ato që i ke brenda!
Kujdesu për shëndetin psikologjik!
Vriti frikërat me informacione!
Njeriu frikësohet për ato që s’i njeh!
Bëj çfarë të pëlqen, e të disponon!
S’është patjetër të bësh çfarë bën bota!
Mendjen, mendjen, mendjen!
Ankthi është alarm që tregon se diçka s’është Ok me ty!
Ushqeje mendjen me gjëra të shëndetshme!
Mos u beso të tjerëve!
Lexo dhe jeto, çfarë të konvenon ty!
Kujtoji talentet e tua, një nga një!
Aromat e këndshme, heqin stresin!
Vitaminën D shoqëroje me ty, lexo si ta bësh këtë!
Sa më shumë mendo dhe lexo mbi Zotin!
Dije se Zoti është i mirë, i mirë, i mirë!
Ushqeji ëndrrat e tua, ushqeji!
Ik nga ata që të shterrin energjikisht!
Vetmia është më e mirë se psikovampirët!
Mësoji metodat si të heqësh stresin!
Mos i trashë dyshimet, zgjidhi ato!
Nuk vdes nga ataku i ankthit, frikës!
Njihe vetën, njihe vetën, me vetëmeditim!

Agron Islami

(Visited 132 times, 1 visits today)