Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Merr abdest

Merr abdest

Merr abdest
Ne të gjithë pajtohemi se ka diçka në abdest që me të vërtetë
ndikon në fokusimin e energjisë tënde pozitive dhe të pastron si
për nga jashtë ashtu edhe për nga brenda. E kam pasur një
shok i cili këtë ndjenjë e quante “Rifreskim” si emërtim për
“Përtëritjen” që e ndjen pas abdesit. Mos harro të fillosh
abdesin tënd me Bismilah (nënkuptohet, para se të hysh në
banjo) dhe ta bësh duanë pas përfundimit të abdesit! Do të të
hapen të tetë dyert e Xhenetit, (a s‟është mënyrë e mirë kjo për
të filluar ditën) dhe do të ndihesh i rifreskuar dhe i gatshëm
për ditën që e ke përpara

(Visited 82 times, 1 visits today)