Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Meriton dashurinë…

Meriton dashurinë…

Nuk ka besuar askush prej jush me besim të plotë, derisa nuk e do për vëllain e vet atë që do për veten e tij”. – Muhamedi alejhi selam.

Meriton dashurinë…

Ai që mbjell dashurinë mes njerëzve.

“Nuk ka besuar askush prej jush me besim të plotë, derisa nuk e do për vëllain e vet atë që do për veten e tij”. (Transmetojnë: Buhariu dhe Muslimi)

Meriton dashurinë…
Ai që i udhëzon njerëzit për t’u dashur mes vete.

“A nuk doni t’iu tregoj për një gjë, nëse e veproni do të duheni: ‘Përhapeni selamin mes jush!’” (Muslimi)

Meriton dashurinë…
Ai që na ka mësuar si t’i pushtojmë dhe qetësojmë zemrat.

“Jepni dhurata, që të duheni.” (Imam Maliku në Muvetta)

Meriton dashurinë…
I Dërguari ynë, Muhammedi, alejhi selam, që është mëshirë për njerëzimin.
Dërgoni salavate mbi Muhammedin, alejhi selam!

Valdet Kamberi

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top