Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MERITA TY JE PRINCESHA IME ..

MERITA TY JE PRINCESHA IME ..

MERITA TY JE PRINCESHA IME ..♥ ♥ ♥
Andaj bëj të ndihet se është princesha Ime..
Duaje atë…kur qanë kot. Mos e pyet për çka por thuaj se do bëhet mirë.
Duaje atë…kur pinë prej gotës tënde. Ajo donë vetëm ta shijoje a është tamam për ty.
Duaje atë…kur të shtinë me u fal. Ajo donë të jetë me ty në xhenet
Duaje atë…kur lyp të luash me fëmijët . Nuk i ka bërë vetëm.
Duaje atë…kur është xheloze. Ndër gjithë burrat ajo të ka zgjedh ty.
Duaje atë…kur gatimi i saj është i keq. Ajo mundohet për ty.
Duaje atë…kur në sabah duket keq. Gjithmonë e zbukuron veten vetëm për ty.
Duaje atë…kur lyp të ju ndihmosh fëmijëve me detyrat. Ajo donë të marrësh
pjesë në jetën e tyre.
Duaje atë…kur të pyet a duket e trash. Mendimi yt është i rëndësishëm për të, bëje të ndihet se është e bukur.
Duaje atë…kur zbukurohet. Ajo është e jotja kështu që vlerësoje.
Duaje atë…kur vonohet duke u rregulluar. Donë të duket sa më e mirë për ty.
Duaje atë…kur të blen dhurata që nuk të pëlqejnë. Buzëqesh dhe thuaj se gjithmonë e ke dashur këtë.
Duaje atë…kur ka ndonjë zakon të keq. Edhe ti ke shumë kështu që me butësi mundesh me e ndryshu.
Duaje atë…kur ka ndonjë sëmundje. Blej çokollata, ledhatoja kokën e ofroja
ushqimin pran shtratit dhe bisedo me të.
Duaje atë…kur nuk është e kënaqët. Është e përkohshme, shpejt i kalon.
Duaje atë…kur ti prish teshat. Si e si tu kane dashtë të tjera.
Duaje atë…kur të pyetën si me vozit. Ajo donë vetëm të jesh i sigurt.
Duaje atë…kur diskuton me ty. Donë ta qetësoj zemrën tënde sepse e donëatë.
Duaje atë…është e jotja. Andaj bëje të ndihet se është princesha jote.

(Visited 283 times, 1 visits today)