Segunda-feira, 17/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MERHABA

MERHABA

MERHABA

Është prej suneteve te Muhamedit alejhi selam që t’i themi “merhaba” atij që vjen, siç ka vepruar Muahmedi, alejhi selam me vajzën e tij Fatimen dhe me delegacionin e Abdul Kajsit.
Pra, përdorimi i kësaj shprehje nga pleqtë tanë në të kaluarën edhe pse ende përdoret në disa vende ka qenë konform sunetit të të dërguarit tonë.
Allahu na bëftë pasues të sunetit të Muhamedit, alejhi selam në jetën tonë.

Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 28 times, 1 visits today)
Top