Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Mënyrë e thjeshtë për ta përmirësuar përqendrimin

Mënyrë e thjeshtë për ta përmirësuar përqendrimin

rozmarines

Mënyrë e thjeshtë për ta përmirësuar përqendrimin

Në mënyrë që të përmirësoni funksionet tuaja mendore përqafojeni ndihmën natyrale dhe arrini rezultate më të mira.

Nëse dëshironi të përforconi përqendrimin, këshilla do të ishte – merrni aromë rozmarinës.

Kjo aromë secilit i ndihmon të përmirësojë rezultatet shkollore, akademike dhe profesionale. Në se pësoni rënie të përqendrimit e duhet të jeni në top formë, ndaluni pakëz në kuzhinë. Shmangni mihjen nëpër frigorifer dhe kaloni menjëherë tek erëzat.

Në këtë hulumtim kishin marrë pjesë rreth 12 persona, të cilëve u ishte dhënë një test nga lënda e matematikës, e të njëjtëve u ishte dhënë të marrin aromë rozmarinës, para dhe pas provimit. Më pas, ekspertët kishin matur përbërësin e kësaj bime në gjak. Sa më i lartë që ishte ky përbërës në gjak, aq më i lartë ishte niveli i dijes.

Ata ishin më të shpejtë në detyra dhe përgjigjet i kishin më të sakta. Ky zbulim i takon aromaterapisë, por gjithsesi mund t’ju ndihmojë të gjithë atyre që kanë probleme me përqendrimin e dobët apo për ata që dëshirojnë ta përmirësojnë atë.

Tags: