Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mënyrat si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj !?

Mënyrat si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj !?

Mënyrat si ta fitoni zemrën e bashkëshortes suaj !?

1. Përqafoje nga prapa.
2. Kape dorën e saj kur ju ecni pranë njëri-tjetrit.
3. Kur jeni në këmbë, përthako krahët rreth saj.
4. Mbaje në krah.
5. Mos e detyroni atë të bëjë asgjë me forcë!
6. Shkruani shënime te vogla dashurise.
7. Komplimentoje.
8. Kur ju e përqafoni, mbaje në krahët tuaj për aq kohë sa të jetë e mundur.
9. Thuaj Unë të dua ….. dhe kuptoje atë!
10. Largoi flokët nga sytë e saj
11. Ngushëllojë atë kur ajo qan.
12. Dashuroje me të gjithë zemrën tuaj.

(Visited 123 times, 1 visits today)
Top