Quarta-feira’, 29/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Mënyrat për ta fituar zemrën e gruas tënde

Mënyrat për ta fituar zemrën e gruas tënde

lule zemra
Mënyrat për ta fituar zemrën e gruas tënde:

– Nëse gruaja yte është ende duke fjetur ndërsa ti je i zgjuar, dhuroi asaj një puthje të butë në ball.
– Shikoje bukurinë e gruas tënde fshehurazi.
-Kurdo që të kesh mundësi, dhuroi asaj lule apo një buqetë me lule me një buzëqeshje.
– Në vend se të përpiqesh për ta kënaqur atë, ndjeje dhe dhe thuaji se ti je i kënaqur me të.Kënaqësia yte do ta kënaq atë.
– Çdo herë që të kthehesh në shtëpi, jepi asaj një përqafim dhe puthje në ball.
-Tregoi asaj që dukej vërtetë bukur kur ishte duke fjetur natën e kaluar.
– Ndjeje që ti asnjëherë nuk ke parë asnjë si ajo dhe tregoji le ta dinë ajo.
– Ndonjëherë sjellu si fëmijë dhe lëre atë të të mëson diçka.Ajo mund të të mëson disa gjëra që askush nuk mund ti mëson.
– Shikoje atë në sy dhe buzëqesh.