Sexta-feira, 7/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mënyra natyrale që shëron cistet e gjoksit në shtëpi duke përdorur këtë përbërës

Mënyra natyrale që shëron cistet e gjoksit në shtëpi duke përdorur këtë përbërës

Cistet e gjoksit janë disa gunga të vogla që përmbajnë lëngje të mbushura me qeliza malinje kanceroze. Ato mund të shfaqen në njërën anë ose në të dyja anët e gjoksit dhe janë më të zakonshme tek gratë në moshën 30-60 vjeç.

Hormonet janë një ndër faktorët kryesorë të shfaqjes së cisteve të gjoksit, të cilat janë më të zakonshme te gratë para dhe pas menopauzës. Ekzistojnë edhe faktorë të tjerë ndikues në shfaqjene  e tyre, që përfshijë mungesën e vitaminës D.
Nëse një cist i tillë ju sjell shumë shqetësime, duhet të jeni shumë të kujdesshëm. Një trajtim konservativ përfshin heqjen me anë të ndërhyrjeve kirurgjikale, e cila është forma më agresive. Por, për t’i shpëtuar kësaj, ne do t’ju njohim me një metodë shumë më efektive që kuron cistet e gjoksit.

Lëngu i grurit
Përbërësit:

Ujë
Gjethe të freskëta gruri
Kuti për akull

Përgatitja:
Shtypni mirë një grumbull me gjethe gruri në mënyrë që të nxirrni sa më shumë lëng prej tyre. Hidheni lëngun në një kuti me katrora të vegjël, ku ngrini zakonisht akullin. Vendosni nga një kub akulli me lëngun e gjetheve të grurit në një gotë me ujë dhe pijeni çdo mëngjes për të paktën 3 muaj.

(Visited 220 times, 1 visits today)
Top