Quarta-feira’, 2/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mënyra më e mirë për ta trajtuar problemin e dhimbjes së shpatullave!

Mënyra më e mirë për ta trajtuar problemin e dhimbjes së shpatullave!

Mënyra më e mirë për ta trajtuar problemin e dhimbjes së shpatullave!

Hixhamja ( E thatë ku largon lodhjen, relakson muskujt, lehteson dhimbjen dhe e lagësht apo me premje ku largon dhimbjen në tërësi )

Egzistojnë shkaktarë të shumtë ë cilët ndikojnë në dhimbjen e shpatullave disa nga ta mundë të jenë:

~ Tendosja ose dëmtimi i muskujve.
~Qëndrimi jo në pozitë të duhur
~Gjumi i çrregullt dhe jasteket e pa përshtatshëm,
~Presioni në nervat kurrizore nga problemet e ndryshme, siq është hernia diskale e cila mund të shoqërohet me dhimbje poshtë krahëve si dhe me mpirje.
~Probmemet me unaza dhe boshtë kurrizor
~Dobësim i duarve dhe këmbëvë
~Mpirja ose ndjesia e shpimit si një gjilpërë në shpatulla, krahë, këmbë, gjoks dhe bark.
~Humbja e kontrollit mbi zorrët dhe fëshikëz të urinës etj.

Përgatiti inf.Qendresa Paqarizi dhe Sami Dobra (të çertifikuar për Hixhame)

(Visited 157 times, 1 visits today)
Top