Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Mënyra më e mirë e fjetjes është kur njeriu shtrihet nga krahu i djathtë

Mënyra më e mirë e fjetjes është kur njeriu shtrihet nga krahu i djathtë

Mënyra më e mirë e fjetjes është kur njeriu shtrihet nga krahu i
djathtë, pozicion ky në të cilin ushqimi qëndron lirshëm në
stomak, pasi, siç e kemi thënë, stomaku ndodhet disi në të majtë të
barkut. Megjithatë, është e nevojshme që të shtrihesh edhe pak nga
ana e majtë, me qëllim që të bëhet një tretje më e shpejtë, pasi
stomaku mbështetet mbi mëlçinë. Pas kësaj, duhet të kthehesh
sërish nga e djathta, për ta ndihmuar stomakun ta shtyjë ushqimin
poshtë vetes. Në këtë mënyrë, njeriu e nis dhe e përfundon gjumin
duke qëndruar i shtrirë nga e djathta. Po ashtu, gjumi nga e majta
dëmton zemrën, pasi organet e trupit, në atë pozicion, e shtypin
atë me të gjithë peshën e tyre.