Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Menyra me e lehte dhe me e thjeshte per t’u sheruar nga mesyshi

Menyra me e lehte dhe me e thjeshte per t’u sheruar nga mesyshi

Menyra me e lehte dhe me e thjeshte per t’u sheruar nga mesyshi
Cdo dite lexoje suren felek dhe nas, beji dhikret ditore ,namazet ditore dhe ruaju mekateve te medha.
Bej dua qe Allahu te sqaroj semundjen si dhe ilacin.
Cdo dite lexoji deri ne sherim te plote si dhe bej shume dua qe Allahu te te sheroj.

2xore suren felek dhe nas

(Visited 472 times, 1 visits today)
Top