Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Menjëherë pas namazit je porositur të thuash

Menjëherë pas namazit je porositur të thuash

Menjëherë pas namazit je porositur të thuash: “O Allah më ndihmo të të përmend Ty, të të falënderoj dhe ta bëj sa më mirë adhurimin ndaj Teje”.
Menjëherë sapo dole nga një adhurim kërkon ndihmë për një tjetër! E kupton sa nevojë ke për udhëzim prej Allahut? Sepse udhëzimi është ai me të cilin qëndron deri në fund të jetës e jo deri në gjysëm të saj.
Prandaj shejkh Bin Bazi – Allahu e mëshiroftë – thoshte: “Sa të jesh gjallë ti ke nevojë për udhëzim.”
Allahu na forcoftë!

(Visited 564 times, 1 visits today)
Top