Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mendo për të tashmen para se të bëhet e djeshme

Mendo për të tashmen para se të bëhet e djeshme

e ardhmja

MENDO PËR TË TASHMEN PARA SE TË BËHET E DJESHME!!

Pse nuk i njohim begatitë vetëm se atëherë kur i humbim!

Pse plaku qan për rininë tij.. dhe nuk qesh i riu për fëmijërinë e tij!

Pse nuk e vërejmë lumturinë vetëm se atëherë kur largohet nga ne..

Dhe nuk e shohim vetëm se të fundosur në errësirën e të kaluarës..

Ose të mbuluar në mjegullat e të ardhmes!

Secili qan për të kaluarën e tij, dhe mërzitet për të!

Pse nuk mendojmë për të tashmen.. para se të bëhet ajo e djeshme!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 46 times, 1 visits today)
Top