Quarta-feira’, 3/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mendo dhe reflekto!

Mendo dhe reflekto!

Trupi i njeriut është i shëndoshë atëherë kur çdo gjymtyrë dhe organ e kryen funksionin e tij specifik, të cilin vetëm ai di ta bëjë dhe askush tjetër.

Muslimanët janë një trup, shëndeti i të cilit nuk realizohet nëse të gjithë duan të jenë “koka” ose “zemra”. Dikush duhet të jetë “mëlçia”, “veshka”, “pankreasi”…

Qerpiku është i vogël dhe duket i pavlerë, por pa të, syri s’mund të rri i hapur nga djersa dhe pluhuri.

Roli yt mund të jetë modest dhe i thjeshtë në sytë e njerëzve, por mos harro se nëse ti çalon, “trupi” mund të pësojë sëmundje të rëndë.

Mendo dhe reflekto!

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top