Segunda-feira, 27/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mendimet që ju sjell shejtani

Mendimet që ju sjell shejtani

Mendo mirë për Allahun

Vajza frikësohet se nuk do të martohet
Gruaja frikësohet se nuk do të lindë
Djali frikësohet nga varfëria dhe papunsia
Studenti frikësohet se nuk do të kalojë
I moshuari frikësohet nga sëmundjet…
Të gjitha këto mendime janë nga shejtani:
“Djalli ju frikëson me skamje e varfëri dhe ju urdhëron të bëni vepra të pamoralshme. Kurse Allahu ju premton faljen dhe mirësinë e Tij.
Allahu është Mirëbërës i madh dhe i Gjithëdijshëm.”
(El-Bekare: 268)

Mendo mirë dhe ndjehu i sigurtë për Allahun /xhamiambret.com/

 

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top