Quarta-feira’, 29/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MELISA IBRAHIMI -11 VJEÇARJA NGA SHKUPI KA NEVOJË PËR NDIHMËN TUAJ VUAN NGA NJE SËMUNDJE E RËNDË!

MELISA IBRAHIMI -11 VJEÇARJA NGA SHKUPI KA NEVOJË PËR NDIHMËN TUAJ VUAN NGA NJE SËMUNDJE E RËNDË!

MELISA IBRAHIMI -11 VJEÇARJA NGA SHKUPI KA NEVOJË PËR NDIHMËN TUAJ
VUAN NGA NJE SËMUNDJE E RËNDË!
Në bazë të diagnostifikimit mjekët thonë që duhet te trajtohet dhe operohet jashtë vendit.
Ta shpëtojmë një jetë!
Ta ndihmojmë Melisën!
Personi për kontakt:Burhan Sadiki(daja i Melisës) +38970590978

(Visited 108 times, 1 visits today)
Top