Quarta-feira’, 21/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“MEKA” Kompania e mishit më e kërkuara këto ditë, 100% e sigurtë dhe vendore

“MEKA” Kompania e mishit më e kërkuara këto ditë, 100% e sigurtë dhe vendore

“MEKA” Kompania e mishit më e kërkuara këto ditë, 100% e sigurtë dhe vendore

Në këto ditë të skandaleve me mishin, ajo çka po kërkohet më shumë nga qytetarët duke insistuar e duke qenë të sigurtë, në atë që konsumojnë nga industria e mishit, kompania e haxhiut Burim Piraj “MEKA” është më e kërkuara.Përderisa kemi parë që mishi me dhjetëra vite me afat të skaduar qarkullon nëpër tregun kosovar, a i shkon ndërmend ndokujt se ata mish ose produktet e tij mund të jenë haram dhe se llogo e certifikimit hallall, poashtu mund të jetë manipulim.Kompania “MEKA”, është prezente në tregun kosovar me pothuaj të gjitha llojet e mishit hallall që kërkohet në blerjet që bëhen në viset shqiptare.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Top