Quinta-feira, 9/12/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Medreseja Alauddin zhvillon aktivitet nga shkencat ekzakte “Science Tralellers”

Medreseja Alauddin zhvillon aktivitet nga shkencat ekzakte “Science Tralellers”

Sot në ambientin e Medresesë së Mesme Alauddin u zhvillua orkshopi (punëtoria) nga fushat e shkencave ekzakte sii Kimisë, Fizikës, Matematikës, Biologjisë, etj.
Kjo ngjarje u zhvillua në bashkëpunim me një medreseja nga Turqia nën përkrahje të Ministrisë së Arsimit, Amabasadës Turke dhe TIKA-së.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Top