Segunda-feira, 30/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Medito!!

Medito!!

medito

Fjala “LUMTURI” është përmendur në Kuran vetëm se një herë edhe atë vetëm se në një vend: “Kurse të lumturit, do të hyjnë në Xhenet, ku do të qëndrojnë përherë, derisa të jenë qiejt dhe Toka, veç si të dojë Zoti yt. Kjo është dhuratë e pandërprerë”. Hud 108.

Kjo, që ti ta kuptosh se lumturia e vërtetë … nuk është në dynja … po në Xhenet.

Për ta arritur atë lumturi fillo nga këtu, me devotshmëri dhe me vepra të mira.

Ai që nuk e shijon lumturinë në këtë jetë të dynjasë, nuk do ta shijon edhe në ahiret.
————————–————
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 78 times, 1 visits today)
Tags:
Top