Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Medito kush i bën këto ?

Medito kush i bën këto ?

Kush e ka organizuar prodhimin e bimëve që të mund t’i pranonin me lehtësi lëndët e para? Kush i bart deri tek ato këto lëndë të para? Kush e bartë ujin nga avulli, e ngrit, e kondenzon, i krijon retë, e lëshon, e tubon dhe e bartë në vendin ku gjenden pompat e rrënjës së bimëve?

Kush e vuri bimën në shërbim dhe e detyroi të bëjë materie të jashtëzakonshme dhe të vetme, të cilat janë të përshtatshme për të ushqyerit e kafshëve dhe njerëzve (proteinat, amidonet, yndyrnat, vitaminet dhe kripërat)

Allahu i Lartësuar thotë:

“Kush është ai që ju ushqen, po qe se Ai ua ndërpret furnizimin e vet? Jo, askush por ata vazhdojnë me arrogancë e kundërvënie” (Kuran, 67:21)

AbdulMexhid Zendani

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top