Domingo, 16/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Medito!!

Medito!!

yjet

Medito!!

Fjala “LUMTURI” nuk është përmendur në Kuran, veçse në një vend: “Kurse të lumturit, do të hyjnë në Xhenet, ku do të qëndrojnë përherë, derisa të jenë qiejt dhe Toka, veç si të dojë Zoti yt. Kjo është dhuratë e pandërprerë”. (Hud 108.)

Kjo, që ti ta kuptosh se lumturia e vërtetë .. nuk është në dynja .. po në Xhenet.

Për ta arritur atë lumturi fillo nga këtu, me devotshmëri dhe me vepra të mira.

Ai që nuk e shijon lumturinë në këtë jetë të dynjasë, nuk do ta shijon edhe as në ahiret.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 84 times, 1 visits today)
Top