Terça-feira, 24/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me të vërtetë se në Xhennet ka dhoma, ana e jashtme e të cilave shihet nga brenda dhe ana e brendshme e tyre shihet nga jashtë

Me të vërtetë se në Xhennet ka dhoma, ana e jashtme e të cilave shihet nga brenda dhe ana e brendshme e tyre shihet nga jashtë

Me të vërtetë se në Xhennet ka dhoma

✾Tregon Aliu (radijallahu anhu), se Profeti ﷺ ka thënë:
Me të vërtetë se në Xhennet ka dhoma, ana e jashtme e të cilave shihet nga brenda dhe ana e brendshme e tyre shihet nga jashtë.
✾Një beduin i cili ishte aty prezent, i tha: “Për kë janë ato, o i Dërguar i Allahut?”
Ai tha:
❶ – Për atë që flet fjalë të buta,
❷ – që jep ushqim,
❸ – agjëron në vazhdimësi
dhe
❹ – që e kalon natën duke u falur gjersa njerëzit janë në gjumë.》

 Sahih Sunenit-Tirmidhij 2527

(Visited 66 times, 1 visits today)
Top