Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me të vërtet Zoti për çdo sëmundje e ka lënë shëriminMe të vërtet Zoti për çdo sëmundje e ka lënë shërimin
Me të vërtet Zoti për çdo sëmundje e ka lënë shërimin…edhe anoreksia mund të shërohet.
Nita dikur në anoreksi (26.6kg) dhe sot pasi që e ka kaluar këtë problem…
Agron M Rexhepi
(Visited 69 times, 1 visits today)
Top