Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

! Me rëndësi dhe aktuale ! A lejohet ndërtimi i “njeriut nga bora” (dardaleci i njohur tek populli)?

! Me rëndësi dhe aktuale ! A lejohet ndërtimi i “njeriut nga bora” (dardaleci i njohur tek populli)?

! Me rëndësi dhe aktuale !

A lejohet ndërtimi i “njeriut nga bora” (dardaleci i njohur tek populli)?

Nuk lejohet ndërtimi i çdolloj statujave që kanë shpirt, pamarrparasysh a është ajo nga guri, apo druri, apo lloçi, apo ëmbëlsire apo brumi apo hurma (si në kohën e xhahiljetit) etj. Dhe pamarrparasysh a është një material qe zhduket shpejtë ( shkrihet sikur bora) apo që ka qëndrueshmëri të gjatë ( sikur guri).

Nëse dëshironi të argëtoheni me borën, ndërtoni xhamija, shtëpija,pemë, etj. pra gjëra që nuk posedojnë shpirt!

Allahu e din më mirë!

Hoxhë Ardian Elezi

(Visited 593 times, 1 visits today)
Top