Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me refleksologji zgjidhni problemin me sinuset

Me refleksologji zgjidhni problemin me sinuset

Në qoftë se vuani nga sinuse, mbase refleksologjia do të jetë mikja juaj e re!

Në qoftë se vuani nga sinuse, mbase refleksologjia do të jetë mikja juaj e re!
Në qoftë se keni probleme me sinuset apo shpesh vuani nga dhembja e kokës, me gishtërinj ngadalë dhe fuqishëm bëjuni një presion gishtërinjve të të dyja këmbëve.
Me këtë metodë do t’i pastroni rrugët e hundës, por edhe do të liroheni nga dhembja e kokës, e cila mund paraqitet te këto pengesa.
Refleksologjia është shkathtësi e lashtë e shërimit, e cila bazohet në parimin e zonave refleksive në shputa, në shuplaka dhe në veshë, të cilat u përgjigjen të gjitha pjesëve të trupit, organeve dhe gjëndrave
(Visited 91 times, 1 visits today)