Domingo, 16/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me pyeten per lumturine

Me pyeten per lumturine

Me pyeten per lumturine.
Ua dhashe pervojen time, se lumturia, ta jetosh te tashmen, pa u pikelluar per ate qe kaloi, as per ate qe do te vije.
Ti je e tashmja.
Dhe asgje nuk ndodh pa caktimin e Zotit!
Nese ia dorezon çeshtjet Atij, qe i rregullon me se miri, pikellimi yt humb kuptim.
Kenaqu, gezohu me Zotin tend.
Ti mjaftohu me mendimin e mire.
E perpjekjen per mire.
/Udhetari/

Avni Tafili

(Visited 153 times, 1 visits today)
Top