Segunda-feira, 30/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Më pëlqyen këto fjalë, për to u hapën dyert e qiellit

Më pëlqyen këto fjalë, për to u hapën dyert e qiellit

Pejgamberi dëgjoi njërin duke thënë:
‘Allahu ekber kebira, uel hamdulil-lahi kethira ue subhanallahi bukreten ue esila’
(Allahu është më i Madhi, e përmendi me madhërim, lavd-falënderimet e shumta Atij i takojnë, qoftë i madhëruar e i shenjtëruar mëngjes e mbrëmje),
Dhe tha: “më pëlqyen këto fjalë, për to u hapën dyert e qiellit”.

Shënon Muslimi
Përktheu nga gjuha arabe: Agim Bekiri

(Visited 248 times, 1 visits today)
Top