Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Më pëlqejnë njerëzit e dijëshëm që janë të thjeshtë

Më pëlqejnë njerëzit e dijëshëm që janë të thjeshtë

Se’id bin Abdirr-Rrahman ez-Zubejdi ka thënë: “Më pëlqejnë njerëzit e dijëshëm që janë të thjeshtë, që buzëqeshin dhe qeshin lehtësisht.
Sa për atë që të takon me ballë të rrudhur duke menduar se ai të ka kryer një punë e është mbi ty, e lus Allahun që të mos ketë ndonjë të tillë!”

(Raudatul-‘Ukala)

(Visited 180 times, 1 visits today)