Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Më oriento tek një punë që nëse e kryej do më dojë Allahu

Më oriento tek një punë që nëse e kryej do më dojë Allahu

Dikush e pyeti Profetin (alejhissalatu uesselam): Më oriento tek një punë që nëse e kryej do më dojë Allahu po do më duan edhe njerëzit!” Pejgamberi (alejhissalatu uesselam) tha:

“Largoju lakmisë së kësaj bote që të dojë Allahu dhe mos lakmo atë që njerëzit kanë në duar që të duan edhe njerëzit.”

Transmetuan Ibn Maxheh dhe Begaviu.

 

(Visited 48 times, 1 visits today)
Top