Domingo, 11/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me këtë fjalë do të shikosh nga Madhështia e Allahut, mrekulli, butësi, mirësi prej Allahut dhe dobi

Me këtë fjalë do të shikosh nga Madhështia e Allahut, mrekulli, butësi, mirësi prej Allahut dhe dobi

Thënia: “La haula ue la kuete ila bilah”, me këtë fjalë i Dërguari i Allahut, porositi shumë sahabë, dhe tha për të: “Pasuri e çmuar prej pasurive të xhenetit”. Në qoftëse ti kujdesesh duke e bërë shpesh këtë dhikër, “La haula ue la kuvete ila bilah”, Do të shikosh nga Madhështia e Allahut, mrekulli, butësi, mirësi prej Allahut dhe dobi”.

(Visited 346 times, 1 visits today)
Top