Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me habisin tre emertime të kaptinave në Kur’anin Fisnik

Me habisin tre emertime të kaptinave në Kur’anin Fisnik

Dijetari me renome botërore Dr. Imad al-Din Khalil thotë :
“Me habisin tre emertime të kaptinave në Kur’anin Fisnik :
Kaptina e hekurit ,kaptina e konsultimit dhe kaptina e lapsit .
Qe në një mënyrë tjetër do të mund të interpretoheshin si :

forca, liria dhe njohuria, tre elementet e qytetërimit islam “.

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top