Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Më e mira në të gjitha është mesi i artë

Më e mira në të gjitha është mesi i artë

Më e mira në të gjitha është mesi i artë.
Njeriu gjithnjë gjendet ndërmjet tri gjërave :
-sprovës e cila vjen
-të mirës e cila kalon, dhe
-vdekjes e cila i merr të gjitha.
(Hassan El-Basri)

(Visited 191 times, 1 visits today)