Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me dëgjim Kurani mund t’a lësh duhanin ?

Me dëgjim Kurani mund t’a lësh duhanin ?

kurani

Lexues i nderuar! Këto janë gjëra që unë i kam provuar personalisht. Dikur edhe unë kam qenë duhanpirës dhe nuk e imagjinoja dot veten pa paketën e duhanit në xhep. Megjithatë, duke dëgjuar sa më shumë Kuran, sikur më shtynte diçka që ta braktisja duhanin pa ndonjë mund të madh. Në fakt, unë habitem se si ka ndryshuar e gjithë jeta ime. Vetëm pasi kam lexuar mbi trajtimin e sëmundjeve me anë të zërit dhe frekuencave zanore, e kuptova ndryshimin e madh në jetën time. Këtë ndryshim, unë ia dedikoj pikërisht librit të Zotit, Kuranit fisnik. Unë nuk kam bërë asgjë më tepër, sesa dëgjimin e ajeteve Kuranore.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Top