Sexta-feira, 19/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me ardhjen e motit të ftohtë, muslimani sjell ne mendjeMe ardhjen e motit të ftohtë, muslimani sjell ne mendje

Me ardhjen e motit të ftohtë, muslimani sjell ne mendje:

-Aftësine e Allahut dhe urtësinë e Tij;
-Dobësin e trupit te vet;
-Dënimin e Zamharir-it në Xhehenem (dënimin nga i ftohti);
-Gjendjen e të varfërve;
-Kujdesin për të moshuarit;
-Begatine  e rrobave.

(Visited 17 times, 1 visits today)
Top