Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Me ardhjen e motit të ftohtë, muslimani sjell? n? mendje

Me ardhjen e motit të ftohtë, muslimani sjell? n? mendje

12573186_585258094958890_3944128137510378173_n

Me ardhjen e motit të ftohtë, muslimani sjell? n? mendje:

-Aftësin? e Allahut dhe urtësinë e Tij;
-Dobësin? e trupit t? vet;
-Dënimin e Zamharir-it në Xhehenem (dënimin nga i ftohti);
-Gjendjen e të varfërve;
-Kujdesin për të moshuarit;
-Begatin? e rrobave.

(Visited 60 times, 1 visits today)
Top