Terça-feira, 15/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mbrojtja nga magjia

Mbrojtja nga magjia

Mbrojtja nga magjia

  1. Besimi i pastër dhe njësimi i Allahut në adhurim është një mburojë shumë e fortë dhe më kryesorja kundër magjisë dhe magjistarëve.
  2. Kryerja e praktikave fetare islame të obliguara nga feja si: falja e namazit, lëmosha, agjërimi etj.
  3. Largimi nga gjynahet dhe padrejtësitë.
  4. Leximi i Kur’anit, sidomos i sures el-Bekare.
  5. Përmendja e Allahut në mëngjes dhe mbrëmje.
  6. Pasja kujdes nga magjistarët dhe nga kushdo tjetër që ka lidhje me ta, etj. .

(Visited 239 times, 1 visits today)
Top