Domingo, 31/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mbretëria e Sulejmanit është bërë madhështore!

Mbretëria e Sulejmanit është bërë madhështore!

Një ditë derisa Sulejmani, alejhi selam, po ecte me ushtrinë e tij, kaloi pranë një fshatari, i cili kur e pa tha: “Mbretëria e Sulejmanit është bërë madhështore!”.
Sulejmani e vështroi dhe i tha: “O njeri, një herë të thuash Subhanallah, është më e vlefshme se pasuria e Sulejmanit, pasi gjithçka që i është dhënë Sulejmanit zhduket një ditë, kurse ajo fjalë mbetet në përjetësi”.

(Visited 433 times, 1 visits today)
Top