Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mblidhuni bashke rreth ushqimit tuaj, permendeni emrin e Allahut qe Allahu tu begatoje ne ate ushqim.

Mblidhuni bashke rreth ushqimit tuaj, permendeni emrin e Allahut qe Allahu tu begatoje ne ate ushqim.

Uahshiu (Allahu qofte i kenaqur prej tij) thote: Erdhi nje njeri tek i Derguari i Allahut (alejhi selam) dhe i tha: “O i Derguari i Allahut! Ne hame por nuk ngopemi. Profeti (alejhi selam) i tha: Ndoshta hani te ndare nga njeri tjetri? Ai tha: Po. Profeti i tha: Mblidhuni bashke rreth ushqimit tuaj, permendeni emrin e Allahut qe Allahu tu begatoje ne ate ushqim.”

[Kete hadith e ka konsideruar te mire shejh Albani].

 

(Visited 55 times, 1 visits today)
Top