Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Mbetën pa punë, tentuan të vetëdigjen (Video)

Mbetën pa punë, tentuan të vetëdigjen (Video)

Dy persona kanë tentuar të vetëdigjen para Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale në Prishtinë, për shkak se pretendojnë që u është bërë e padrejtë kur u pranuan në punë në bazë të një marrëveshje për punësim, mes kësaj ministrie dhe KEK-ut.

pa pune

Ata pretendojnë se kanë përfituar nga një marrëveshje mes Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe KEK-u, në bazë të së cilës u punësuan në KEK 120 persona, transmeton KTV.

Por, ata thonë se kur kanë shkuar të nënshkruajnë kontratën për punësim, para katër muajsh, atyre nuk u është mundësuar kjo. Thonë se në vend të tyre janë pranuar persona të tjerë, që kanë dhënë ryshfet.