Quarta-feira’, 15/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mbajtja e urinimit

Mbajtja e urinimit

Rëndësia e urinonimit në momentin që trupi juaj ua kërkon

Kur ju e mbani urinimin, që në fakt është i domosdoshëm të kryhet si proces në momentin që trupi juaj e kërkon, dhimbjet ose sikleti që ju krijohet ju mendoni se është rezultat i presionit në fshikzën tuaj. Por rezultatet e Sistemit Shëndetësor të Universitetit Kolumbian tregojnë se në fakt përveç kësaj, mbajtja e urinimit dëmton tubat në organet tuaja riprodhuese dhe si pasojë bëhen shkak i infeksioneve.

(Visited 330 times, 1 visits today)
Top