Terça-feira, 15/10/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Martohu, sepse martesa e hap :

Martohu, sepse martesa e hap :

Martohu, sepse martesa e hap :

Derën e mëshirës
Derën e rizkut
Derën e lumturisë
Derën e suksesit
Derën e shpërblimit
Derën e Xhennetit

Dhe e mbyll :

Derën e dështimit
Derën e ndëshkimit
Derën e Xhehennemit

Hoxhë Sinan Rushiti

(Visited 52 times, 2 visits today)
Top