Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Martohu me dikë që te do pikerisht keshtu

Martohu me dikë që te do pikerisht keshtu

Injoroni njerëzit që ju thonë se jeni duke u treguar arrogant . Te pasurit standarte nuk do te thote se jeni arrogant. Injorojini njerëzit që do t’ju thonë se keni ngecur në një përrallë. Besimi në ëndrrat tuaja nuk është fantazi. J

Ju mund të keni dashurinë që është një lloj mrekullie, dashurinë që ia vlen sakrifica, dashurinë që është e vërtetë. Sepse asgjë tjetër thjesht nuk ia vlen.

Martohu me dike qe te do edhe pse nuk je perfekt
Ai te do ty dhe te metat e tua pa kushte

Martohuni me dikë që ka pare me te keqen tek ju
Edhe pse ai ju ka pare te deshperuar në lot, te lodhur dhe keq, ai ende ju do, madje edhe ne me te keqen tuaj

Martohuni me dikë që e do dashurinë
Ai nuk rri I terhequr ,por ai e shpreh dhurimin me puthje , shprehi te voga ose xheste dashurie.

Martohu me dike qe do, e jo me dike qe ke nevoje
Ju nuk jeni dikush që ka nevojë për një njeri në jetë qe te mbush jeten me qellime dhe pasjone . Megjithatë, ju vendosni të jeni me të, sepse ai është dikush që ia vlen të krijosh hapësirë ​​per te ne jetën tende te plotesuar

Martohu me dike qe te mbeshtet
Ai eshte i vetmi qe do rrije prane jush

Martohu me dike qe te zgjedh ty cdo dite
Ai nuk qëndron me ju ditë pas dite, sepse ju jeni atje, ai me vetëdije zgjedh të qëndrojë me ty.

Martohet me dikë që ka frikë të të humbasë
Keni nevojë për njeriun që ka frikë të humbasë. Aq shumë që atij do ti duhej te bënte gjithcka për të mbajtur ty (kështu që ai e bën).

Martohu me dike qe do te te shohe cdo dite
Martohu me dike qe nuk mundohet t e te ndryshoje
Ai ju pëlqen ashtu si jeni, por ju vazhdoni të evoluoheni, sepse duke qenë rreth tij ju bën të dëshironi të jeni një version edhe më i mirë i vetes.

(Visited 504 times, 1 visits today)
Top