Terça-feira, 6/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Marrëdhëniet e tepërta seksuale

Marrëdhëniet e tepërta seksuale

Marrëdhëniet e tepërta seksuale shterojnë fuqitë, plogështojnë fizikun, përthajnë lëngjet e trupit, shkaktojnë bllokime të ndryshme dhe dëmtojnë organizmin në përgjithësi, sidomos trurin, për shkak të efekteve psikologjike që ato kanë mbi të. Ligështia në tru, e cila sjell dhe rënie të shpirtit, është më e keqe se ligështia në çdo organ tjetër. Çasti më i mirë për marrëdhënie seksuale është kur njeriu ndien një dëshirë të fortë për gruan e tij, e cila, nga ana e saj, është e bukur, e re, gati dhe e eksituar.

Marrëdhëniet e rregullta e bëjnë seksin më të dëshirueshëm, sidomos kur palët nuk i shqetëson gjë ose kur nuk e teprojnë me të. Marrëdhëniet janë më të mira, gjithashtu, kur njeriu nuk e ka stomakun plot, kur nuk ka kryer veprimtari të rëndë fizike më përpmë përpara dhe kur nuk është vapë përvëluese ose i ftohtë i skajshëm.