Segunda-feira, 9/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Marrëdhënia seksuale me gruan shtatzënë

Marrëdhënia seksuale me gruan shtatzënë

Pyetja e 2: A është e lejueshme që unë të bëj marrëdhënie seksuale me gruan time shtatzëne e cila është në muajin e nëntë, frikësohem se përndryshe unë do të bëjë zina?

Përgjigje: Është e lejueshme që burri të ketë marrëdhënie seksuale me gruan e tij shtatzëne derisa ajo të lind. Nuk ka asnjë të keqe në këtë, pasi rregulli themelor është se ajo është e ligjshme për të dhe nuk ka dëshmi në Sheriat që thotë ndryshe.

Allahu na dhëntë sukses. Selamet dhe salavatet qofshin mbi profetin tonë Muhammed, mbi familjen e tij dhe mbi sahabët. Përktheu: Valdet Gashi /perlatmuslimane/

Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva

Burimi: Fetvaja nr. 7269

Kryetar: Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz

Antëtar: Abdullah bin Gudejjan

Anëtar: Abdullah bin Ku’ud

 

 

(Visited 744 times, 1 visits today)
Top