Terça-feira, 3/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Manevra Heimlich- manipulimi gjat ngulfatjes me ushqim ose trupa te huaj!

Manevra Heimlich- manipulimi gjat ngulfatjes me ushqim ose trupa te huaj!

manevra

Manevra Heimlich- manipulimi gjat ngulfatjes me ushqim ose trupa te huaj!

Nëse keni ngulfatje, pra ju ka mbetur ndonjë gjësend apo ushqim në kanalet e frymëmarrjes veprojeni ndonjërën nga keto lëvizjet që duken në foto.

Sic janë Manevra Heinloch apo metoda e dytë për foshnja, apo metoda kur s’ka kush tu ndihmoj dhe ju duhet vetvetiu t’i ndihmoni vetë

(Visited 398 times, 1 visits today)
Top